Reacties Goor en Deschacht

ZONDAG, 29 OKTOBER 2006, 11:10 - Catootje
Anderlecht-Online No Image Found

Zoals velen, zijn beide spelers tevreden met de drie punten. Voor het vertrouwen was de winst van gisteren tegen Lierse zeker geen slechte zaak. Maar Goor zag toch nog enkele minpuntjes aan de wedstrijd.


Goor: “Ik ben wel tevreden met de 2-0 maar we scoren te moeilijk. Kansen krijgen we genoeg, maar afwerken kunnen we niet. We moeten op elkaar afgestemd raken en ervoor zorgen dat iedereen kan scoren. Zoals de trainer eerder al zei, de ploeg primeert.”

Ook Deschacht vond de drie punten het belangrijkste: “Met de komende wedstrijden in het achterhoofd vind ik de overwinning een hele opsteker. Het was nodig dat we vertrouwen kregen, we zullen het kunnen gebruiken tegen Milaan en Standard. We kregen genoeg kansen, maar we werkten nooit goed genoeg af. Zelfs ik had bijna gescoord, maar de goal werd gestopt. Het is altijd mooi als je kan scoren, en zeker voor een verdediger.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.