Trost: "Een pandoering zou vreselijk zijn"

ZATERDAG, 28 OKTOBER 2006, 15:43 - MANI
Anderlecht-Online No Image Found

Lierse heeft vanavond weinig te verliezen tegen Anderlecht. Met een povere 1 op 27 is Lierse meer dan underdog tegen de landskampioen. Toch wordt het oppassen, want de bekerzege tegen Beveren gaf hen opnieuw meer vertrouwen.


Maar vanavond zal René Trost al tevreden zijn, als zijn ploeg niet vernederd wordt door Anderlecht. "Een punt zou schitterend zijn. Zelfs met een nederlaag kunnen we tevreden zijn, mits een goede prestatie", aldus Trost (trainer SK Lierse).

Trost: "Ik wil vooral zien dat we voortborduren op het positieve. Zolang het maar geen pandoering wordt. Dat zou vreselijk zijn. Dan is al het werk van de voorbije weken in één klap tenietgedaan. Tegen Anderlecht komen altijd speciale krachten vrij. Ik denk dat ik mijn mannen zelfs moet afremmen. De ploeg moet iets tonen. We kunnen wel voor de pot gaan liggen, maar ik wil eens een ander Lierse zien. Eén dat zelf initiatief neemt en ten aanval trekt."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.