Boussoufa: "Ik was het gezeik kotsbeu"

DINSDAG, 24 OKTOBER 2006, 12:00 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Nu de ramadan gedaan is, praat ook Mbark Boussoufa weer opnieuw met de pers. "Ik was dat gezeik over de ramadan kotsbeu", stelt Boussoufa. "Daarom had ik een persstop ingelast."


"Een Franstalige krant stelde mijn prestaties in vraag omwille van de ramadan. Dat had meer weg van een persoonlijke aanval, en dat heeft me ook diep geraakt. Ik geloofde mijn ogen niet. Ik ben de laatste maand een kilogram bijgekomen, dus ik heb helemaal geen kracht verloren. De ramadan gaf mij juist 'power'", aldus Boussoufa.

"Voorlopig geef ik mezelf een 6 in de competitie en een 7 in de Champions League. Toch moet ik een acht kunnen halen. Misschien win ik wel de Gouden Schoen, want ik zie niet meteen andere kandidaten. Maar ik heb nog tijd, want ik wil hier nog minstens twee jaar spelen. Ik steek veel op van Franky Vercauteren en wil hier uitgroeien tot een van de leiders in de kleedkamer", besluit Mbark Boussoufa ambitieus.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.