Dessel geen partij voor Anderlecht

ZATERDAG, 21 OKTOBER 2006, 22:35 - Michaël

Zonder al te veel problemen heeft Anderlecht kunnen winnen van Dessel. Het deed dat zelfs overtuigend want de tweedeklasser moet met zware 5-1 cijfers naar huis keren. Anderlecht plaatst zich zo bij de laatste 16.

De wedstrijd was al in de 1ste helft gespeeld want in de eerste 45 minuten kwam Dessel er niet aan de pas. Frutos kwam als eerste aan de beurt om te scoren, dit dankzij een strafschop. Hij had ook de eer om aanvoerder te zijn daar Goor op de bank startte. Hassan mocht als tweede soren en de Tchite zette de 3-0 op het scorebord. Nogmaals Tchite en Akin zorgden voor de 4-0 en 5-0. In de 2e helft kreeg Anderlecht nog een resem kansen maar kon ze niet meer benutten en lukte Dessel nog een eerreddend doelpunt: 5-1 eindstand.

Doelpunten: 17' Frutos 1-0, 30' Hassan 2-0, 38' Tchite 3-0, 40' Tchite 4-0, 41' Akin 5-0, 59' Vosters 5-1

RSCA: Schollen, Deschacht, Juhasz, De Man (72' Vanden Borre), Legear, Hassan, Biglia, Leiva, Akin, Frutos (72' Goor), Tchite (58' Mpenza)
KFC Dessel Sport: Van Hoof, Vanbriel, Vamesu (84' Teker), Vosters, Persa, Grozdanic (84' Lopez Ruiz), Conderaerts, Christina (65' Alafu), Beyens, Tibari, Thijs

Gele kaarten: 12' Vanbriel, 23' Vamesu, 33' Juhasz