Vanden Borre klaar voor Dessel

ZATERDAG, 21 OKTOBER 2006, 11:31 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Dinsdag tegen AC Milan kreeg Vanden Borre al vroeg in de wedstrijd zijn 2e gele kaart in de Champions League. Nog 1 keer geel pakken betekent voor de speler een schorsing, maar de speler ligt er niet echt wakker van.


Vanden Borre: "De ref wou vroeg in de wedstrijd onderstrepen dat hij de baas was en daar betaalde ik de tol voor. Een derde gele kaart betekent een schorsing maar dat betekent niet dat ik met de handrem op ga spelen. Op het veld ga je gewoon voor de zege."

"Ik geloof trouwens nog steeds dat we de volgende ronde kunnen bereiken. Ik ben even ambiteus als Vincent, op een dag wil ik het ook maken over de landsgrenzen heen, maar ik gun mezelf de nodige tijd."

"Met een wedstrijd om de 3 dagen voel je de vermoeidheid wel al eens opduiken, maar daar maal ik niet om. Wedstrijden spelen is voor elke voetballer aangenamer dan trainen. Al besef ik wel dat je zonder hard te trainen geen vooruitgan zult boeken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.