Marc Van Hauwermeiren: "Dank aan de fans"

VRIJDAG, 20 OKTOBER 2006, 14:36 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Marc Van Hauwermeiren, de zoon van Jeanke Photo, was gelukkig na de minuut stilte tegen AC Milan. "Ik heb het zelden meegemaakt dat een minuut stilte zo werd gerespecteerd. Daarom wil ik Anderlecht, de pers en de fans bedanken."


"Ik zag mijn vader te weinig, ook al hielden we veel van elkaar", getuigt Marc Van Hauwermeiren. "Jean was constant in de weer voor Anderlecht of de Rode Duivels. Maar dat stemde mij niet droevig. Telkens als ik hem op tv achter een bal zag rennen of een foto zag nemen, wist ik dat hij gelukkig was", aldus Van Hauwermeiren.

"Ik stond er op dat mijn vader begraven zou worden naast ex-Anderlechtdoelman Henrie Meert. Dat was zijn grote vriend. Hij draagt een training en ketting van Anderlecht met zich mee. Zijn hele collectie foto's schenk ik aan RSC Anderlecht. De rest van de omslagen op naam zullen bij de rechtmatige eigenaar terecht komen, en de overblijvende foto's zal ik verkopen. De opbrengst gaat naar liefdadigheidswerk of het jeugdcomplex van Anderlecht", aldus Marc Van Hauwermeiren.



anderlecht-online forum