Zitka: "We moeten winnen"

DINSDAG, 17 OKTOBER 2006, 13:19 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Daniël Zitka weet dat het vanavond moeilijk zal worden, maar toch legt hij de lat hoog voor Anderlecht. "We slaagden er niet in om te winnen van Lille en Athene, dus moeten we vanavond de zege binnenhalen tegen Milan", stelt hij.


"Voor iedere speler is de Champions League het hoogst haalbare. De sensatie die je voelt tijdens zo'n wedstrijd, dat kan je niet uitleggen. Ik weet wat AC Milan waard is. Het is een sterrenteam met heel wat ervaring. Maar ik ben er klaar voor. Voor de wedstrijd zal ik met de trainers nog eens alles overlopen, bv. wat er moet gebeuren bij een vrije trap of een penalty. Dan ben ik perfect voorbereid", aldus Zitka.

"De winst van zaterdag heeft ons weer vertrouwen gegeven", vertelt de doelman. "Na het verlies tegen Genk zaten we even in een dipje, maar ik ben blij dat we ons zo snel herpakt hebben. Nu moeten we bevestigen tegen AC Milan. Als doelman moet je in zo'n wedstrijden ook kunnen rekenen op een soliede defensie, dus ik verwacht een goed blok bij Anderlecht. Als dat er niet staat, wordt het een moeilijke avond voor mij", voorspelt de Tsjech.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.