Vercauteren: "Jonger team vs. ervaring"

DINSDAG, 17 OKTOBER 2006, 12:50 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

"Mijn spelers zijn klaar om alles te geven. We zijn een jonger team en daardoor ook misschien meer gemotiveerd dan hen, ook al hebben zij een meer ervaren ploeg", verklaart Vercauteren aan de verzamelde pers.


"Ik hoop dat hun offensieve problemen blijven voortduren. Maar ik ben daarvan niet overtuigd want ze hebben heel wat spelers die kunnen scoren."

Milaan is natuurlijk ook op zoek naar een overwinning na het gelijkspel tegen Lille: "Na het gelijkspel tegen Lille hopen we nu op een overwinning, zodat we een stap dichter bij de kwalificatie komen", verklaart coach Carlo Ancelotti.

Milan zal het moeten doen zonder Paolo Maldini en rechtsback Cafu. Kaka en Andrea Pirlo zullen het middenveld bezetten terwijl Filippo Inzaghi en Ricardo Oliviera de Brusselse verdediging zullen testen.

"Ik heb wel veel respect voor Anderlecht. Ze spelen de bal goed rond en bouwen het spel goed op. We zullen op ons hoede moeten zijn want we moeten winnen", voegt Ancelotti er aan toe.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.