Duo Tchité – Frutos vindt elkaar

MAANDAG, 16 OKTOBER 2006, 19:24 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Het lijkt erop dat Tchité en Frutos het steeds beter met mekaar kunnen vinden. De 2 spelers blinken al een tijdje uit in hun spitsenrol. Al lag de Congolees Tchité wel onder vuur omdat hij al enige tijd niet gescoord had.


Maar daar is nu verandering in gekomen met een fraaie treffer en 2 assists. De speler reageert: "Ik lag onder vuur de jongste weken. De nieuwe Tchité is er één die als rechtsbuiten moet rooien en dat is nu eenmaal aanpassen. Ik bewees op Waregem dat ook de nieuwe Tchité kan renderen en dat ik ook als rechtsbuiten goals kan maken. Ik kijk nu nieuwsgierig uit naar Milan waarvoor ik als kind supporterde."

Ook Frutos was zichtbaar gelukkig met zijn 2 doelpunten: "Na mijn operatie heb ik ontzettend hard gewerkt en daar ben ik stillaan de vruchten van aan het plukken. We creëerden veel kansen en werkten ook behoorlijk af. We zetten in ieder geval de ideale voorbereiding op voor de partij tegen AC Milan."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.