Allatta laat weer van zich horen

DINSDAG, 10 OKTOBER 2006, 09:30 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Pietro Allatta laat weer van zich horen en beschuldigt Anderlecht van witwaspraktijken en omkoping. Herman Van Holsbeeck is niet te spreken over de uitspattingen en denkt er aan om klacht in te dienen.

Allatta dreigt er mee bewijsmateriaal boven te halen als Anderlecht niet stopt met de relatie tussen Proto en hem kapot te maken: "Ik heb keiharde bewijzen. Anderlecht gaat vallen, zoals Juve." Allatta haalt ook Charleroi-Anderlecht aan uit het seizoen 1999-2000.

Herman Van Holsbeeck overweegt juridische stappen. In de pers verklaart hij: "Ik heb het er moeilijk mee dat zo'n figuur me door het slijk probeert te sleuren. Als het Belgisch voetbal staat waar het staat, is dat te danken aan dit soort figuren, dat het voetbal voortdurend beschadigt en chanteert. Maar ik kan begrijpen dat deze man geen boontje voor me heeft. Ik ben namelijk degene die geweigerd heeft om met Allatta te onderhandelen. Ik ga het bewuste interview doornemen met advocaat Spreutels, daarna beslissen we of we juridische stappen zullen ondernemen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.