Proto heeft geduld

ZONDAG, 24 SEPTEMBER 2006, 18:58 - VivaBiglia
Anderlecht-Online No Image Found

Proto hervatte zes weken geleden de training. Ondanks het goede verloop van zijn revalidatieproces, blijft het nog even wachten op zijn terugkeer. "Ik plak er geen datum op, ik wil de nodige tijd nemen," aldus de keeper.


"Ik wil mezelf geen extra druk opleggen of stappen overslaan. Ik zal pas terugkeren als ik weet dat ik er helemaal klaar voor ben," ging Proto verder.

De blessure en de daarop volgende afwezigheid lieten Proto natuurlijk niet onberoerd. Naast de matchen bij Anderlecht, miste hij ondertussen ook al vijf wedstrijden van de Rode Duivels. "Natuurlijk ben ik ontgoocheld, maar er zijn ergere dingen in het leven."

Ook Daniël Zitka (RSCA) en Stijn Stijnen (Rode Duivels) onder de lat verdringen wordt beslist geen makkelijke job. "Het zal zeker en vast heel moeilijk worden, maar ik zal vechten voor mijn plaats in het doel. Dat is het enige wat ik kan doen," besloot Proto.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.