Vanden Borre: "Ik ben een kalm persoon"

VRIJDAG, 22 SEPTEMBER 2006, 10:58 - Catootje
Anderlecht-Online No Image Found

Na een moeilijke periode is Anthony Vanden Borre er weer helemaal bovenop. De pers was de afgelopen weken niet mals voor hem. Maar de jonge speler relativeert: "Ik maakte fouten, maar niet alles wat geschreven werd was juist."


Vanden Borre zelf is ervan overtuigd dat hij niet zo een grote fouten maakte als er in de pers werd geschreven. Hij vindt zichzelf een kalme jongen die goed in groep ligt. De enige opmerking die hij terecht vond was die over het te laat komen. De speler kreeg veel steun van ploegmaats, familie en vrienden.

Vanden Borre is niet enkel een zeer jonge speler, maar ook een zeer ambitieuze: "Ik heb een doel voor ogen en ik ga alles doen om dat doel te bereiken. Het heeft geen zin te zeggen waar ik precies wil geraken. Maar ik mik zo hoog mogelijk, want dat heb ik in mij."

Straks moet Anderlecht aantreden tegen Charleroi, daarna moeten de Brusselaars naar Athene en zaterdag komt Genk. "Drie keer winnen is een must", pikt Vanden Borre in. "Onze ambitie was om geen meeloper te zijn in de Champions League. Dan moeten we proberen in Athene het puntenverlies tegen Lille recht te zetten, zo simpel is dat. Charleroi of Athene, dat is voor mij ook hetzelfde: een match, niet meer of niet minder."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.