Frutos: "Ik heb nooit getwijfeld"

DINSDAG, 19 SEPTEMBER 2006, 11:34 - Catootje
Anderlecht-Online No Image Found

Nicolas Frutos is weer helemaal terug. Dat heeft de 25-jarige spits afgelopen weekend bewezen met een goal. "Ik heb nooit getwijfeld aan mijn kunnen. Ik werd enkel nerveus op het einde", zegt Frutos.


Over zijn blessures vertelde Frutos het volgende: "Het ene onderzoek na het andere werd gedaan, maar de dokters vonden niets. Ik dacht dat er iets mis was in mijn hoofd. Maar ik zou nooit domme dingen doen. Ik had kunnen spelen tegen Lille, maar te vroeg terugkeren was stom geweest. Ik had het bij momenten moeilijk maar ik ben nu helemaal terug en daar ben ik blij om."

Dat Frutos de goal makkelijk kan vinden bewees hij ook vorig seizoen. De Argentijn scoorde 9 keer in 10 wedstrijden. En dit seizoen maakte hij er al 2 in amper 90 minuten. Maar volgens Frutos is dit niet uitzonderlijk: "Na mijn terugkeer uit Spanje kwam ik in Argentinië aan 26 treffers in 45 matchen. Ik scoor zeer regelmatig. Je zou kunnen stellen één keer om de 2 wedstrijden. Volgens die berekening draai ik nu iets boven mijn gemiddelde."

De Rode Duivels zijn voorlopig geen optie meer. De speler gelooft weer iets meer in de Argentijnse nationale ploeg. Hij weet dat ze hem volgen via de verschillende media. "Met vier landgenoten in een ploeg, kan dit coach Basile mogelijk verleiden om Anderlecht extra in de gaten te houden. Je weet maar nooit", besluit Nicolas Frutos.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.