Griekse euforie getemperd

MAANDAG, 18 SEPTEMBER 2006, 11:10 - Beusie
Anderlecht-Online No Image Found

Na de wanvertoning in Milaan en na het bekijken van RSCA-Lille waren ze in Athene toch geschrokken en moeten volgens de Griekse pers de ambities van AEK bijgesteld worden.


Na de Champions League kwalificatie tegen Hearts, werd coach Ferrer, vorig jaar nog bij Real Betis Sevilla, nochtans op handen gedragen door de fans, maar door de aanhoudende slechte resultaten in de Griekse competitie blijkt die liefde toch van korte duur.

Het draait voor geen meter bij AEK, ondanks de vijf internationals die ze in hun rangen hebben. Lakis en Dellas werden zelfs nog Europees kampioen met Griekenland, en met Zikos en Liberopoulos kan een sterk middenveld worden gevormd. Alleen scoren lukt niet en dat zorgt frustaties bij spelers èn supporters.

Vanavond om 18.00 uur kan AEK zich uit de negatieve spiraal trachten te spelen door het bescheiden Iraklis te kloppen, al kon van de vorige tegenstander in de competitie hetzelfde worden gezegd. Afwachten dus ...



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.