Van Damme: "Verdiende overwinning"

ZATERDAG, 16 SEPTEMBER 2006, 21:49 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Jelle Van Damme kreeg tijdens de match tegen Lokeren enkele uitstekende doelkansen maar kon ze niet benutten. Maar de drie punten zijn belangrijker dan zelf scoren sprak de verdediger na de match.


"Je hebt kunnen zien dat mijn torinstinct niet zo hoog ligt." Over de wedstrijd gaf hij dit nog mee: "Ik denk dat je zag dat er wat vermoeidheid in de ploeg zat, ook bij mezelf. Gelukkig zijn we er toch in geslaagd om voor de rust een goal te maken en na de 2de goal van Hassan was de match gespeeld. Opdracht volbracht dus." Aldus Van Damme op Sporza radio.

Ook deed Van Damme nog eeen korte oproep naar de supporters in navolging van de kritiek die Franky Vercauteren kreeg na zijn beruchte wissel in de wedstrijd tegen Lille. "We moeten achter de wissels staan die onze trainer doet. Op een bepaald moment moet je op resultaat gaan spelen. De trainer weet wat voetballen is en we moeten de beslissingen die hij neemt respecteren."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.