Vanderhaeghe begint 6e CL-campagne

WOENSDAG, 13 SEPTEMBER 2006, 07:52 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

36 is hij, Vanderhaeghe, en nog steeds is hij een vaste waarde bij paars-wit en houdt hij aanwinst Leiva van het veld. Dit wordt zijn 6e Champions League campagne en hij ziet Lille als de grootste concurrent voor de tweede plaats.


Er werd al regelmatig geschreven dat dit mogelijk zijn laatste jaar bij Anderlecht is maar daar denkt de speler nog niet aan: "Het loopt alvast niet moeilijker dan de voorgaande jaren. Ik sta er ook niet bij stil dat het de laatste keer kan zijn. We houden geen goede herinneringen over aan de twee vorige campagnes, maar de vernieuwingen in de spelersgroep moeten ons toelaten om dat euvel te overwinnen."

"Ik zag Lille zondag nog bezig op Telefoot. Het is een moeilijk te bespelen ploeg, die altijd uitgaat van de eigen organisatie. Ik hoor dat Odemwingie verschrikkelijk snel is. Zijn doelpunt tegen Nantes mocht alvast gezien worden. Als wij winnen, zal het niet met één actie zijn. Dit is een opdracht voor het collectief."

"Lille is onze belangrijkste concurrent voor de tweede plaats. De derde ploeg uit Frankrijk tegen de landskampioen van België, dat moet ongeveer hetzelfde niveau zijn. We zullen ze zeker niet onderschatten. Zij zeggen allicht hetzelfde over ons: dat er bij Anderlecht vooral namen rondlopen die zij niet kennen."

"We zullen goed moeten zijn, anders eindigen we voor hetzelfde geld weer vierde. Maar toch kun je er niet onderuit dat we eindelijk haalbare tegenstanders treffen. Dit is niet van het kaliber Chelsea, Liverpool of Bremen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.