Deschacht: "Ik wil hier nooit meer weg"

DONDERDAG, 7 SEPTEMBER 2006, 11:17 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

Olivier Deschacht is weer goed op dreef bij Anderlecht, maar toch speelde de verdediger niet met de Rode Duivels. "Ik weet niet waarom ik geen selectie krijg. Ik denk dat het persoonsgebonden is", reageert hij.


"Ik moet iets misdaan hebben, maar ik weet niet wat. En Vandereycken weigert om over de afwezigen te praten. Ik hoop er op een zekere dag toch weer bij te mogen zijn", zei Olivier Deschacht.

"Zonder de Duivels kan ik me wel volop concentreren op Anderlecht. Ik dwing mijn basisplaats af op training. Ik besef dat ik in 2005 amper groeide, maar ik speel nu anders: met meer lef en meer vertrouwen", vertelde Deschacht.

"Ik onderhandel met de club over een contract tot 2010, maar er is nog een verschil tussen vraag en aanbod. Ik ben einde contract in juni en ook andere teams zijn geïnteresseerd. Maar ik wil hier graag blijven. Als ik voor 4 jaar bijteken, dan ga ik nooit meer weg."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.