Pareja: "Ik heb nog veel te bewijzen"

WOENSDAG, 30 AUGUSTUS 2006, 16:46 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Pareja heeft zich al in de kijker weten te spelen en velen spreken vol lof over de Argentijn. De verdediger kon tegen Brugge voor het eerste een volledige wedstrijd uitspelen. Zelf blijft hij rustig bij al die aandacht.


Pareja: "Rustig aan, dit was nog maar mijn eerste volledige wedstrijd, ik heb nog veel te bewijzen. Wie in de verdediging speelt, maakt in deze kern niet zoveel uit. Als diegenen die op het veld staan, maar zoveel mogelijk kunnen samenspelen. Automatismen, betere communicatie, kan je pas bereiken wanneer je veel samenspeelt."

"Ook bij Argentinos Juniors lag ik goed bij de fans. De supporters appreciëren dat ik me steeds volledig geef en niet op een inspanning kijk. De club doet heel veel om het ons zo aangenaam mogelijk te maken. Ook de technische staf en de ploegmaats doen veel inspanningen. Enkel de taal ligt nog wat moeilijk. Ik leer Frans, maar woon in een Vlaamse gemeente. Op de club valt het nog mee, maar mijn vriendin Marielle heeft er veel meer last mee. Dat wordt een kwestie van tijd. Voor het overige heb ik het hier helemaal naar mijn zin."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.