Vanden Borre mist afspraak met pers

WOENSDAG, 30 AUGUSTUS 2006, 07:51 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Als het aan Anderlecht lag, zou Vanden Borre gisteren terug met de pers mogen gesproken hebben maar dat kan wel eens anders uitdraaien. De speler kwam namelijk niet opdagen en de pers bleef in de kou staan.


De persvoorstelling had normaal gezien om 13u plaats maar de speler stuurde dus zijn kat. De verdediger had spreekverbod opgelegd gekregen en dit zou zijn eerste interview geweest zijn sinds de stage in Oostenrijk. Maar Vanden Borre gaf niet thuis en negeerde ook al zijn GSM-oproepen. Ook de namiddagtraining miste hij, maar dat was zo afgesproken omdat de Rode Duivel in afzondering gaat met de andere spelers van de nationale ploeg. Herman Van Holsbeeck is het spelletje van de speler beu maar bleef ondanks alles rustig. Van zodra Vanden Borre terug is van de uitstap met de Rode Duivels zal hij op gesprek moeten komen bij Van Holsbeeck.

"Elke keer als hij uit de bocht vliegt, zullen we dit weer doen. Dit bewijst nog een keer dat je hem dag en nacht in de gaten moet houden, dat we hem nog intenser moeten begeleiden. Eigenlijk moet je 24 uur op 24 bij hem in de buurt zijn", verklaart de manager van Anderlecht.

Wellicht staat de speler nu een boete te wachten van € 100, maar dat kan mogelijk oplopen. Ooit heeft Aruna een boeten mogen ontvangen van 10.000 euro wegens het boycotten van een wedstrijd tegen Gent.



anderlecht-online forum