Voorbeschouwing: RSC Anderlecht - Club Brugge KV

ZONDAG, 27 AUGUSTUS 2006, 10:43 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht – Brugge, het is en blijft één van de mooiste affiches en staat al jaren garant voor bitsige duels en veel sfeer. En het wordt gissen naar de opstelling, want Franky liet niet in zijn kaarten kijken.


Eén van de vragen is of Frutos klaar is voor de topper. Hij speelde al één helft tegen Real en zal door het ontbreken van matchritme wellicht op de bank starten. Speelt de Argentijn toch, dan verhuist mogelijk Hassan naar de bank en schuift Boussoufa wat meer naar het middenveld. Voor de Turk Akin komt de match te vroeg, maar hij wordt klaargestoomd tegen 13 september voor het eerste Champions League duel.

Achter in de defensie staan al zeker Olivier Deschacht, Van Damme en Pareja die de plaats in neemt van Juhasz. Mogelijk komt op rechts dan toch Vanden Borre te staan.

Aftrap: 20u30
Stadion: Constant Vanden Stock
Scheidsrechter: Peter Vervecken

: : : RSC ANDERLECHT : : :

Mogelijke opstelling: Zitka, Vanden Borre, Pareja, Van Damme, Deschacht, Hassan, Vanderhaeghe, Biglia, Goor, Tchite, Boussoufa
Invallers: Schollen, Juhasz, Odjidja, Leiva, Legear, Lamah, Mbo, Allagui, Siani, Frutos

Geblesseerd: Proto, De Man, Tioté, Mbokani
Geschorst: /
Gevaar voor gele schorsing: /

: : : CLUB BRUGGE KV : : :

Mogelijke opstelling: Stijnen, Priske, Maertens, Clement, Klukowski, Englebert, Vermant, Blondel, Daerden, Roelandts, Balaban
Invallers: Verbauwhede, De Cock, Vandelanoite, Gvozdenovic, Diallo, Leko, Dufer, Salou, Chavez, Yulu-Matondo

Geblesseerd: Heerden, Vermeulen, Valgaeren, Ishiaku
Geschorst: /
Gevaar voor gele schorsing: Blondel



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.