Vercauteren: "Vergeet Real en AC Milan!"

ZATERDAG, 26 AUGUSTUS 2006, 09:28 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Het lijkt er op dat trainer Vercauteren de enige is die niet zweeft na de 2-1 op Real Madrid: "U heeft de eerste helft niet gezien zeker?”, vraagt de trainer zich af. Hij klonk dus allesbehalve euforisch gisteren tegen de pers.


Ook naar de spelers toe was hij duidelijk: "We moeten Real en de loting vergeten. We moeten ons nu concentreren op Brugge. Normaal gezien hebben we een hele week om ons voor te bereiden voor een dergelijke wedstrijd, nu maar 2 dagen. We hebben nog veel werk op mentaal vlak."

Iedereen denk nu wel dat de match tegen Real de spelersgroep vertrouwen heeft gegeven maar dat is niet zo bij Vercauteren: "U heeft de eerste helft niet gezien zeker? Tijdens de rust wisten ze al wat ik dacht van hun prestatie. We moeten ook de negatieve aspecten onder ogen durven zien en niet enkel de positieve."

"Ik bereken onze kansen niet. Het kampioenschap is nog lang en niets is in deze week beslist. Ik heb natuurlijk liever 6 punten voorsprong dan er 6 achter te moeten staan maar niets staat vast deze week. En Brugge zal er staan, ik heb geen schrik maar wel respect voor Brugge."

"Het is tijdverlies om te praten over een duel Vercauteren – Ferrera. Als we winnen is dat dankzij de spelers. En als we verliezen is dat niet door de scheidsrechter. Ik kijk niet naar Ferrera, ik hou me enkel bezig met mijn spelers."

Vercauteren zal binnenkort geconfronteerd worden met een luxeprobleem: Legear, Vanden Borre, Juhasz, Frutos, Hassan, Tchite,... "Dat interesseert me niet! Het is de ploeg die telt, niet een speler. Ik heb 25 spelers, ik zal wel de ploeg kiezen die tegen Brugge zal uitkomen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.