Hoe reageren de tegenstanders op de loting?

VRIJDAG, 25 AUGUSTUS 2006, 13:52 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

In het Anderlechtkamp was men het er over eens dat groep H, met Milan, Athene en Lille, een groep is die perspectieven opent met het oog op de tweede ronde. Wij gingen bij de tegenstrevers van RSCA enkele reacties sprokkelen.


Michel Seydoux, de voorzitter van Lille, is blij dat Anderlecht in dezelfde groep zit. "Dat wordt een regionale derby voor ons, waarbij heel wat fans kunnen meereizen", vertelt hij. "Het zullen twee spannende wedstrijden worden tegen de Brusselaars, maar we maken een kans", besluit Seydoux.

De spelers van Lille zijn het er over eens dat groep H een homogene groep is, waarbij AC Milan de uitgesproken favoriet is. Vooral voor Lillespits Souleymane Youla worden de wedstrijden tegen Anderlecht speciaal, omdat hij zelf nog actief was in het paars-witte shirt. "Het zal raar aanvoelen, want ik heb nog veel vrienden daar", aldus Youla. "Anderlecht heeft bovendien een mooi stadion, met heel veel sfeer. Toch maken we een kans om ons te kwalificeren, samen met AC Milan", voorspelt hij.

Bij AC Milan is men uiteraard tevreden met de loting, maar ze zijn ook realistisch. "Dit is een niet te onderschatten groep, want de kans bestaat dat de spelers met hun hoofd bij de Serie A zitten", klinkt het vanuit Italië.

Ook bij AEK Athene reageerde men opgelucht. Zij hebben het over een groep waarin Milan zich gemakkelijk zal kunnen kwalificeren, en waarbij de drie overige clubs zullen strijden om een plaatsje in de tweede ronde van de Champions League.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.