Biglia: "Nog niet aan mijn maximum"

DONDERDAG, 24 AUGUSTUS 2006, 12:44 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

De Argentijn Lucas Biglia was dé uitblinker gisteren tegen Real Madrid, maar hij blijft bescheiden. "Ik voel me goed in de groep, het gaat beter en beter. Maar ik zit nog niet aan mijn maximum", klinkt het veelbelovend.


"Ik voel me het best op mijn vertrouwde plaats, dat is centraal op het middenveld", beweert Biglia. "Nicolas Frutos lichtte me al in over het belang en de gekte rond de topper tegen Club Brugge. Maar dat jaagt me geen schrik aan, ik heb al heel wat meegemaakt in Argentinië", vertelt de creatieve middenvelder.

"Mijn voornaamste doel is om kampioen te worden met Anderlecht, maar natuurlijk is ook de Champions League heel belangrijk", beseft de Argentijn. "Het is de vitrine van het Europese voetbal, en bovendien de voornaamste reden waarom ik naar Anderlecht ben gekomen. Het maakt me niet uit tegen wie we spelen, het zullen sowieso sterke tegenstanders zijn. De Champions League is wel ideaal voor mij om een plaatsje te veroveren in de Argentijnse nationale ploeg", besluit Lucas Biglia.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.