Selectie voor galawedstrijd

DINSDAG, 22 AUGUSTUS 2006, 21:55 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Morgenochtend zakken 23 spelers af naar Spanje om er de galawedstrijd te spelen tegen Real Madrid in het Santiago Bernabéustadion. De Koninklijke zal alvast aantreden met haar sterkste elftal.


In de 23-koppige selectie van Anderlecht zijn drie doelmannen van de partij. Naast Daniël Zitka en Davy Schollen is ook Jan Van Steenberghe weer wedstrijdfit. Ook Serhat Akin pikt weer aan bij de selectie, voor de eerste keer dit seizoen. Slechter nieuws is er voor Lucas Biglia. Hij kreeg een trap op de training van maandag, en ondervindt nog altijd hinder. Het is niet zeker of hij morgen aan spelen toe komt. Cheik Tiote is nog steeds geblesseerd aan de quadriceps, hij blijft in Anderlecht, waar hij donderdag een echo zal ondergaan.

Selectie: Siani, Tchite, Van Damme, Van Steenberghe, Vanden Borre, Vanderhaeghe, Zitka, Akin, Allagui, Biglia, Boussoufa, Deschacht, Frutos, Goor, Hassan, Juhasz, Lamah, Legear, Leiva, Mpenza, Odjidja Ofoe, Pareja, Schollen



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.