Schollen is ambitieus

DINSDAG, 22 AUGUSTUS 2006, 20:29 - Catootje
Anderlecht-Online No Image Found

Even zag het ernaar uit dat Schollen de plaats van Zitka ging kunnen innemen. De doelman van Anderlecht raakte immers geblesseerd in te wedstrijd tegen Westerlo. Misschien brengt de wedstrijd van woensdag goed nieuws.


Schollen wil zich volledig inzetten voor de club. Maar hij wil niet in de schaduw van de andere doelmannen blijven. Het is altijd zijn ambitie geweest om eerste doelman te worden. Een blessure gooide wel roet in het eten waardoor Davy de wedstrijd tegen Panathinaikos moest missen en moest passen voor de Rode Duivels. Maar misschien zal hij tegen Real wel zijn kans krijgen.

Hij was wel geflatteerd door de interesse van Anderlecht. Volgens hem is het maar normaal dat een club als Anderlecht 3 of 4 volwaardige doelmannen heeft. De club is immers actief op verschillende fronten en als er dan een doelman uitvalt, is het belangrijk dat er reservedoelmannen ter beschikking zijn.

Schollen is zeer positief als hem gevraagd wordt hoe het gesteld is met de sfeer onder de doemannen: "Ik kan het uitstekend vinden met Zitka, en ook met de andere keepers heb ik geen problemen. We zijn maar met 4, we kunnen elkaar beter helpen dan afbreken."

De 28-jarige doelman sluit niet uit dat hij Anderlecht zal verlaten. Hij is zeer ambitieus en met de rol van derde doelman kan hij zich moeilijk verzoenen. Hij beseft dan ook dat het zeer moeilijk zal zijn om op te boksen tegen Zitka en Proto, maar niets is onmogelijk.

Naar de komende Champions League kijkt hij ook enorm uit. Anderlecht is een prestigieuze club en Schollen zal er alles aan doen om zijn steentje bij te dragen in zowel de competitie als de Champions League. Hij wil met Anderlecht prijzen winnen.



anderlecht-online forum