Mbark Boussoufa wil truitje van Ronaldo

DINSDAG, 22 AUGUSTUS 2006, 19:32 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

De defensie van Westerlo kreeg geen vat op Boussoufa. De Nederlander kijkt uit naar de wedstrijd tegen Madrid. Hij hoopt daarbij het truitje van Ronaldo te pakken te krijgen, al heeft hij concurrentie van Vanden Borre...


"Ik wist al langer dat we dit voetbal konden brengen. Op training zag ik die vlotte combinaties al eerder lukken, maar nu kregen ook jullie ze te zien. Op offensief vlak tellen we zoveel talent dat de goals gewoon moeten volgen. Ik versta me blindelings met Mémé Tchité die voor de nodige snelheid zorgt. Met Nicolas Frutos moeten de automatismen nog groeien maar hij is eerder het type stormram zoals Foley vroeger. Ik beschik nu over twee type spitsen voor mij en dat betekent dat we sterk kunnen variëren."

"Op defensief vlak moeten we nog groeien, maar het probleem voor de geslikte goals ligt niet enkel in de verdediging. We moeten als ploeg sterker worden in defensief opzicht."

Boussoufa kijkt dus uit naar de wedstrijd tegen Real Madrid: "Na de wedstrijd zou ik graag het truitje van Ronaldo op de kop tikken, want de Braziliaan is in mijn ogen de beste spits ooit. Maar ik krijg zware concurrentie, want ook Vanden Borre hoorde ik al dromen van het shirt van Ronaldo. Ik zal dus harder moeten rennen dan Anthony", besluit Boussoufa.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.