Man van de match: Mohammed Tchité

MAANDAG, 21 AUGUSTUS 2006, 08:01 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Het was Tchité die na de match uitgeroepen werd tot man van de match en hij mocht dan ook de fles champagne in ontvangst nemen. En terecht, want met de eerste hattrick van het seizoen heeft hij een zeer puike prestatie neergezet.


Hij relativeert echter alles en dankt vooral zijn ploegmaats: "Denk maar niet dat het allemaal vanzelf gaat. Scoren is nooit gemakkelijk en zeker niet op het veld van Westerlo. Dat het me vandaag drie keer gelukt is heb ik aan mijn medemaats te danken. Chapeau voor hen. Het is ongelofelijk hoe goed het klikt met spelers als Mbark. Maar ook van de ervaring van Hassan en jongens als Goor steek ik heel veel op."

"Nu was het gemakkelijker voetballen voor mij omdat we voor het eerst de match met elf beëindigden. Onze eerste helft was heel goed. Iedereen had er zin in en zat goed in de wedstrijd. De tweede helft was misschien minder, maar we hebben nooit gepanikeerd toen Westerlo scoorde. We wisten wat ons te doen stond: alles geven tot het uiterste."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.