Manager Van Holsbeeck blijft kalm ondanks kritiek

ZATERDAG, 19 AUGUSTUS 2006, 09:51 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Herman Van Holsbeeck bleef kalm, terwijl er een storm van kritiek opstak na de povere seizoensstart, ondanks de 6 op 6. Vooral de supporters zijn ontevreden met het magere voetbal dat gebracht werd.


Van Holsbeeck: "Pas op het einde van het seizoen worden de prijzen uitgedeeld. Na de eerste speeldag werden sommige spelers en en clubs al de hemel in geprezen, terwijl een week later dat verhaal al achterhaald bleek. Met al die nieuwe spelers moet onze coach een nieuwe ploeg bouwen maar helaas bestaat er daar bij Anderlecht geen tijd voor. Ik benader vooral het positieve en dat leert ons dat we 2 keer met tien tegen elf knokkend een weg naar de zege baanden. Met STVV hebben we al één lastige trip achter ons, nu moeten we kunnen bevestigen tegen Westerlo."

Van Holsbeeck staat volledig achter de beslissing om als voorbereiding op de topper tegen Club af te reizen naar Real Madrid. "Tegen een club als Real zeg je geen neen. Duels als Panathinaikos en Real betekenen wedstrijden op hoog niveau, die de voorronde in de Champions League vervangen."

Voor de gezochte rechtsachter werden al namen als Lamey en Trabelsi genoemd maar een definitieve oplossing is er nog steeds niet: "Er komt alleen een rechtsachter bij als hij een echte versterking betekent voor het elftal."



anderlecht-online forum