Anderlecht zondag naar Westerlo

VRIJDAG, 18 AUGUSTUS 2006, 22:14 - Catootje
Anderlecht-Online No Image Found

Westerlo is de afgelopen jaren geen makkelijke tegenstander geweest voor Anderlecht. De trainer weet dat het een zware wedstrijd zal worden, maar de 3 punten moeten mee naar het Astridpark.


Het zou mooi zijn mocht Anderlecht kunnen winnen, het vertrouwen zou er op vooruit gaan, en dat vertrouwen zal zeker van pas komen als de topper tegen Club gespeeld moet worden. Westerlo behaalde net als Anderlecht 6 op 6. Maar dat maakt volgens Vercauteren niet veel uit: "Ze hebben vertrouwen, maar of ze nu aan de leiding staan of in het midden van het klassement, veel verandert dat niet voor ons, het is en blijft een moeilijke opdracht."

Er komen drukke dagen aan voor Anderlecht, niet enkel de topper tegen Club Brugge komt eraan, ook de galamatch tegen Real wordt binnenkort gespeeld. Dit ziet de trainer als voorbereiding op de komende thuismatch. "Naast de match tegen Real zullen we in Madrid ook nog trainen, activiteiten doen, werken aan de teambuilding,... Alles in het teken van de topper", zegt de coach.

"Hassan en Boussoufa keren nu terug nadat ze er even tussenuit geweest te zijn. Het is niet echt een goede voorbereiding voor de wedstrijd nu zondag, maar het zal Hassan wel goed gedaan hebben om zijn familie te kunnen terugzien. Ik herinner me, toen ik nog speelde, dat het toch altijd amusant was om enkele dagen weg te zijn met de nationale ploeg. Maar ik ga me niet blind staren op het resultaat van de Duivels...", zegt Franky.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.