Blessurenieuws

VRIJDAG, 18 AUGUSTUS 2006, 07:43 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Zondag staat de wedstrijd tegen Westerlo op het programma en het ziet er naar uit dat Franky toch een paar spelers zal kunnen recupereren. Enkele spelers moeten wel nog terugkeren van hun interlandverplichting.


Rode Duivels: Goor, Anthony Vanden Borre en Jelle Van Damme zijn al terug in het Astridpark, net als Juhasz. Op Boussoufa en Hassan is het nog wat wachten.

Op gebied van blessures valt er deze keer goed nieuws te rapen. Van Steenberghe zal wellicht volgende week de groeptraining mogen hervatten. Gisteren werkte hij samen met Schollen en Munaron een individueel programma af. Ook Frutos is volledig fit bevonden na de controle van woensdag. Zijn landgenoot Pareja wordt binnen een paar dagen geëvalueerd.

Verzorging was er nodig voor Mbokani, De Man en Biglia, die een trap kreeg tijdens de training. Akin blijf verder werken aan zijn individueel programma en Siani heeft last van de spieren en zal waarschijnlijk out zijn nu zondag.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.