Lazio Roma nodigt RSCA uit

ZATERDAG, 12 AUGUSTUS 2006, 13:19 - FranzFerdinand
Anderlecht-Online No Image Found

De Italiaanse topclub Lazio Roma heeft RSC Anderlecht uitgenodigd om op 3 september oefenwedstrijd af te werken. De Italiaanse competitie begint enkele dagen later, en Lazio ziet in Anderlecht een geschikte oefenpartner.

Lazio is na Olympiakos, Panathinaikos en Real Madrid al de 4de club waartegen RSCA ervaring op Champions League-niveau kan opdoen. De Romeinse club, met de Belg Gaby Mudingayi (ex-AA Gent en Torino) in de rangen, kwam onlangs in opspraak door het Calciopoli-omkoopschandaal, en werd veroordeeld tot tweede klasse. Lazio ging echter in beroep, en daar haalde het gelijk: de club mag toch starten in de Serie A.

Anderlecht zal wel waarschijnlijk niet met zijn sterkste elftal kunnen aantreden, want amper drie dagen later is er al de EK-kwalificatiematch van België in Armenië. Het is dan ook logisch dat enkele basispionnen van RSCA zullen worden opgeroepen door de bondscoach.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.