Reacties na RSCA-Lyon

WOENSDAG, 26 NOVEMBER 2003, 01:34 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

Na de partij waren er aan Anderlecht kant niets dan blije reacties. Aan de kant van Lyon was iedereen het er over eens dat ze maar 20 minuten goed speelden en dat de overwinning van paars-wit zeker verdiend was.


* Hannu Tihinen: "Ik voelde me slecht na die eerste gemiste kans, maar ik mis er zo nooit twee! We wilden aan het publiek tonen dat Anderlecht nog goed kon spelen. Zo zie je maar dat het thuis veel makkelijker spelen is met zo'n schitterend publiek. Hopelijk kunnen we in München ook eens zo goed spelen."

* Uitblinker Ivica Mornar: "Natuurlijk scoor ik graag als spits, maar ik heb toch goed gespeeld. Dan voel ik me goed en als de ploeg dan ook nog goed draait. We wisten aan de rust dat we goed bezig waren, en het was gewoon wachten op die goal."

* Trainer Hugo Broos: "Het was belangrijk dat de drie verdedigers mee voetbalden in balbezit. Dat is gelukt, want Lyon had er duidelijk problemen mee. We hebben bewezen dat Anderlecht toch over bepaalde kwaliteiten beschikt, ook al kunnen we dat nog geen volledige campagne volhouden. Wat Zetterberg betreft heb ik toch gezien dat Lyon voortdurend een mannetje aan hem opofferde. Dat leverde ergens anders ruimte op."

* Olivier Deschacht: "Ongelooflijk! Schitterende match. In de eerste helft hebben we wel wat kansen weggegeven, maar na de rust gaven we geen ruimte weg. Het is vooral goed dat we zonder Aruna kunnen scoren. Al had zelfs ik die kans afgewerkt (lacht)."



anderlecht-online forum