RSCA neemt begeleider voor Hassan in dienst

DONDERDAG, 3 AUGUSTUS 2006, 08:06 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft een begeleider voor Hassan in dienst genomen. De Libiër Abdel Tantush helpt de speler bij zijn integratie, vertaalt alles naar het Arabisch en zou volgens sommigen er zijn om hem in toom te houden.


Lange tijd gingen de geruchten de ronde dat Hassan zich hier niet thuis voelde, weg wou,...: "Dat is toch normaal. Ik kom uit een totaal andere cultuur, ik spreek de taal niet en mijn gezin is hier niet. Nu gaat het wel beter met mijn integratie... Met Abdel heb ik een vaste begeleider die Arabisch spreekt en die mij helpt met alles. Ik bel ook elke dag met mijn familie in Egypte."

Maar aan zijn kwaliteiten als aanvallende middenvelder valt niet te twijfelen. Tegen Staaien was hij een van de uitblinkers, ook al pakte hij op een zeer domme manier geel: "Ik had vooraf gehoord dat Sint-Truiden in eigen stadion een moeilijke tegenstander was voor Anderlecht. Daardoor voelde ik een beetje druk en het was ook de eerste competitiematch. Ik reageerde mij misschien een beetje verkeerd af'."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.