Vanden Stock blikt vooruit

DINSDAG, 25 NOVEMBER 2003, 10:54 - Fredoo
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht-preses Roger Vanden Stock weet dat het straks alles of niks wordt voor zijn club: "Het wordt lastig, maar hier kan alles hé", zegt hij in HLN. "Onze enige tegenslag is dat Lyon ging winnen bij Bayern."

"Zodat wij een eventuele kwalificatie in München moeten gaan halen. Makkelijk is anders. Maar als het tegen Lyon niet lukt, is dat het einde van de wereld niet hé."

"Lyon heeft een budget dat vier keer zo groot is als het onze. In Europa is Anderlecht het zwakke broertje. Aan Celtic heb ik me mispakt. Die club heeft meer mogelijkheden dan ik dacht."

Tevens wil de voorzitter een einde maken aan de speculaties rond de contractverlenging van Hugo Broos. "Voor nieuwjaar zal die zaak uitgeklaard zijn."

"Van onze kant zijn er weinig twijfels want het succes is er. Alleen heb ik de indruk dat de trainer zelf problemen heeft. Hij lijkt met het gevoel te zitten dat hij niet welkom is. Ik vraag me af of hij hier wel gelukkig is?"

"Broos vertelt voortdurend dat hij vorig jaar bijna ontslagen was. Ik kan u zeggen: in het bestuur is daar nooit over gesproken. Ach, altijd winnen, dat kan niet hé", klinkt het in HLN.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.