Vanden Borre: "Ik beken schuld voor 2e treffer"

DINSDAG, 1 AUGUSTUS 2006, 18:44 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Anthony Vanden Borre lag aan de basis van de 2e tegentreffer en daar werd achteraf duchtig over nagekaart. Manager Herman Van Holsbeeck stelde zelfs onomwonden dat er zeker een nieuwe rechtsachter moet bijgehaald worden.


"Ik beken schuld voor de tweede treffer", reageert Vanden Borre. "Vroeger zou ik de pedalen verloren hebben, maar nu knokte ik terug en reageerde ik op een positieve manier. Met de assist bij de vierde treffer zette ik de puntjes op de i."

"Een nieuwe rechtsachter? Ik vind dat een verstandige keuze vanwege de club. Van Damme incasseerde rood en wacht een schorsing, terwijl De Man in de lappenmand belandde. In de defensie zitten we echt krap. Ik ervaar een nieuwe speler op de rechtsachter niet als een bedreiging. Ik kan ook op andere posities spelen, ik speel eender waar met evenveel inzet."

Sinds Vanden Borre begeleid wordt door Verhoeven lijkt de speler een stuk volwassener geworden: "Ik was nogal een flapuit. Ik stond dan ook bekend als een moeilijke jongen terwijl ik soms gewoon verkeerd begrepen werd. Met de hulp van van meneer Verhoeven werk ik aan m'n minpuntjes terwijl hij mijn agenda beheert zoals destijds met Kompany."



anderlecht-online forum