Hassan: "Ik wil iedereen plezieren"

ZATERDAG, 29 JULI 2006, 10:16 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Na het vertrek van Zetterberg als speler zocht Anderlecht naar een nieuwe sterkhouder en tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen is duidelijk geworden dat dit de Egyptenaar Ahmed Hassan is geworden.

Sinds zijn aankomt in Brussel doen er geruchten de ronde dat hij heimwee heeft, zelfs werd er al geschreven dat hij Anderlecht zou verlaten. Maar hier wordt hij bijgestaan door Abdel Tantush om zo zijn leven hier aangenaam mogelijk te maken en te helpen waar nodig.

Maar Hassan verklaart in de pers dat het "beter en beter gaat" en wilt zo een halt toeroepen aan de geruchten. "Het was allemaal nieuw voor me toen ik hier pas aankwam: de club, de cultuur, de taal. Maar ik voel dat iedereen in de club me helpt om snel te integreren. Ik ben hier met open armen ontvangen."

"Met Boussoufa kan ik een beetje Arabisch praten, maar ik ben blij dat Akin terug in België is zodat hij me voort kan helpen in het Turks. Men zegt dat ik weinig praat maar zo ben ik nu eenmaal. Binnenkort begin ik aan een cursus Frans maar ik versta al enkele woorden. Maar iedereen doet moeite om het mij verstaanbaar te maken, gelukkig dat het op het veld makkelijker gaat want de taal van het voetbal is universeel."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.