Interview met Frutos

ZONDAG, 16 JULI 2006, 11:06 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

In een interview met de Waalse krant 'La derniere heure' vertelt de Argentijn dat hij gelooft in een snelle terugkeer en dat zijn landgenoten snel geïntegreerd zullen geraken.


De jonge Argentijn sprak tijdens het ganse interview een aardig mondje Frans.

Frutos: "Ik ben altijd een sociaal iemand geweest. Ik ben nog steeds dezelfde als toen ik hier pas aan kwam, behalve dan dat ik nu met iedereen kan communiceren."

Frutos speelt nu leerkracht Frans en gids voor de andere Argentijnen en spreekt vol lof over ze: "Een speler als Leiva kan elke club gebruiken. Hij heeft verschillende sterke punten: is zeer compleet, bestrijkt een groot deel van het veld, heeft geen slechte balrecuperatie en zijn passen zijn zeer precies. Betreffende Pareja: dat is een zeer snelle verdediger, zeer goed met het hoofd en zeer technisch. Zijn profiel sluit wat aan met dat van Kompany maar men moet steeds voorzichtig zijn met dergelijke vergelijkingen."

Ondertussen blijft Frutos verder revalideren om zo snel mogelijk de trainingen te kunnen hervatten. "Ik voel me echt al veel beter. Maar ik weet niet of ik klaar zal zijn voor de eerste wedstrijd van de competitie (30 juli). Ik werk hard om de groep zo snel mogelijk te vervoegen. We zullen een pracht van een ploeg hebben dit seizoen, natuurlijk enkel wel als we er in slagen een groep te vormen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.