Olympiakos - Anderlecht: 1-2 -UPDATE-

ZATERDAG, 15 JULI 2006, 19:11 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

De voorlaatste dag voor Anderlecht in Oostenrijk en er stond een mooi oefenduel op het programma: Olympiakos – Anderlecht. De eerste echte test om te zien wat de nieuwe spelers op het veld waard zijn.


De eerste helft was van een degelijk niveau voor een oefenmatch. Olympiakos nam meteen het heft in handen en scoorde ook snel vanop de penaltystip na handspel van Deschacht. De penalty werd wel in twee keer genomen, omdat de Anderlechtspelers te snel inliepen. De eerste poging werd trouwens gemist.

Het meeste paars-witte gevaar kwam vanop stilstaande fases. Biglia en Goor demonstreerden hun traptechniek. Het was ook op een gelijkaardige manier dat Anderlecht langszij kwam. Goor trok de bal voor en Boussoufa knikte binnen.

De tweede helft was van een lager niveau. Veel viel er niet meer te beleven, maar kort voor tijd kon Boussoufa zich doorzetten en klaarleggen voor Vanden Borre, die de kans niet liet liggen: 1-2, de eindstand.

Doelpunten: 10' Okkas 1-0 (pen), 26' Boussoufa 1-1, 87' Vanden Borre 1-2

Olympiakos: ?
RSCA: Zitka, Vanden Borre, Deschacht, Juhasz, Leiva (60' Vanderhaeghe), Goor, Boussoufa, Biglia (60' Mpenza), Vandamme (68' Odjidja), Hassan (60' Allagui), Siani (74' Tiote)

Gele kaarten: ?
Rode kaarten: ?
Toeschouwers: ?
Scheidsrechter: ?



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.