Schollen is er klaar voor

ZATERDAG, 8 JULI 2006, 16:54 - Catootje
Anderlecht-Online No Image Found

Nu dat Proto en Van Steenberghe geblesseerd zijn is er nieuw jong geweld aan de ploeg toegevoegd. Davy Schollen komt over van NAC. Hoewel de verwachtingen groot zijn, zal de keeper nog niet in actie komen tegen OHL vanavond.


Toch is hij tevreden met zijn transfer. Hij ziet een overgang naar een club als Anderlecht als een buitenkans. Omdat hij wist dat Zoetebier de eerste keeper ging worden had hij zijn manager de opdracht gegeven op zoek te gaan naar een nieuwe club. Dit leidde tot enkele contacten maar wanneer hij een aanbod kreeg van Anderlecht was zijn keuze snel gemaakt.

Schollen is dan ook zeer gemotiveerd om te spelen bij RSCA. "Ik wil het Daniel Zitka zo moeilijk mogelijk maken. Ik wil mijn kans grijpen."

Hij maakt zich geen zorgen over de integratie in de groep. In het begin zal het wat onwennig zijn, maar gelukkig heeft hij al met enkele jongens kunnen kennis maken bij de Rode Duivels.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.