Wilhelmsson tevreden met zijn transfer

ZATERDAG, 8 JULI 2006, 16:44 - Catootje
Anderlecht-Online No Image Found

De kogel is door de kerk, Chippen verlaat Anderlecht om bij Nantes te gaan spelen. Vrijdag wordt de transfer volledig afgerond. De Zweed had al snel een akkoord bereikt met de club, maar de clubs zelf kwamen niet tot een akkoord.


De speler zal in de komende dagen een contract voor 3 of 4 jaar tekenen. Bij Anderlecht lag hij nog onder contract tot 2008 maar bij de club was men bereid hem te laten gaan indien er een goed bod binnenkwam. De prijs die betaald werd voor Christian is niet bekend, het zou een getal zijn dat tussen de 3 à 4 miljoen euro ligt.

De speler zelf is blij met zijn transfer. Hij zegt het volgende: "Ik ben blij dat het eindelijk helemaal rond is", aldus Wilhelmsson.

Hij verwijst ook naar Vercauteren die zelf ook nog bij Nantes gevoetbald heeft. Maar tijd om te praten met Vercauteren heeft de 26-jarige Zweed nog niet gehad.

Over de Franse competitie weet hij nog niet veel, maar hij is ervan overtuigd dat alles wel zal loslopen. Toch zal hij België niet verlaten zonder eerst nog eens langs te gaan in Anderlecht. "Ik heb daar toch drie magnifieke jaren beleefd.", de woorden van een tevreden speler.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.