Ehret maakt de balans op

VRIJDAG, 7 JULI 2006, 19:06 - Pericolo
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht is een nachtmerie geweest voor Fabrice Ehret, volgens hem werd het onmogelijk om er nog te blijven na 2 zeer moeilijke jaren. Ehret heeft het vooral problemen met Van Holsbeeck.


Van Holsbeeck vroeg zich af wat Ehret van Lazio verwachtte als hij al bij Anderlecht niet speelde terwijl Ehret's test bij Lazio positief was. Van Holsbeeck had ook gezegd dat hij rond de vijver zou moeten lopen wanneer de speler terug zou komen naar Anderlecht.

Terwijl Ehret vertelt dat hij nooit problemen heeft gemaakt bij Anderlecht. Hij heeft 17 wedstrijden gespeeld in 2 jaren, maar nooit heeft hij slecht gespeeld. 'Men kan niet bij iedereen op een goed blaadje staan', zegt Ehret.

Vercauteren zei dat hij Ehret niet kon vertrouwen als het op trainen aankwam, maar dat hij wel altijd goed presteerde tijdens de wedstrijden. Ehret was duidelijk niet geintegreerd in de RSCA "clan" zoals andere spelers, maar Ehret wil geen namen geven, hij zegt alleen dat hij het over verdedigers heeft...

De Franse speler wil deze zwarte periode zo snel mogelijk vergeten, hij heeft tenslotte 2 jaren verloren in Anderlecht.

Van Holsbeeck heeft er spijt van dat hij Ehret niet beter gescout heeft voor hij hem gekocht heeft. Hij ziet nu in dat videobeelden niet altijd correct zijn en dat op basis van videobeelden een speler kopen niet de juiste manier is.

'Ik begrijp dat geen enkele fransman bij Anderlecht heeft willen spelen in 30 jaar" zegt Ehret.'



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.