Jelle Van Damme: "Carrière kent nieuwe start"

VRIJDAG, 7 JULI 2006, 18:18 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Al tijdens de eerste wedstrijd tegen Knokke toonden de nieuwe aanwinsten van Anderlecht al beloftevolle dingen. Onder hen ook Jelle Van Damme. Hij scoorde zelfs al een doelpunt voor zijn nieuwe club.


"Mijn carrière kent een nieuwe start", vertelt de verdediger. "Ik hoop dat dit het begin wordt van een mooie en lange carrière bij Anderlecht. Ze hebben een internationale reputatie. Meedoen in de Champions League is iets heiligs. Zo'n club op je cv kunnen zetten is heel belangrijk. Ik zal er alles aan doen om me in de kijker te spelen."

Desondanks hij nieuw is, is hij al goed ingewerkt. Als uitleg geeft Van Damme aan dat hij "een sociaal iemand is die spontaan omgaat met anderen". Ik probeer met iedereen om te gaan, zelfs met de Argentijnen. Biglia en Leiva appreciëreen de moeite die ik doe om met hem te communiceren. Vooral met gebaren en een beetje Frans dat ze al wat beginnen te begrijpen.

"Ik ben voor 100% fit, dat is zeer belangrijk. Die 2 oefenmatchen met de Rode Duivels hebben daarbij geholpen. En ik heb geen verlof genomen, ik ben blijven trainen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.