Anderlecht wint met 0-5 van Knokke -UPDATE 2-

WOENSDAG, 5 JULI 2006, 21:48 - Michaël

Deze avond heeft Anderlecht zijn eerste oefenwedstrijd gespeeld. Tegenstander was traditioneel FC Knokke. Paars-wit ging daarbij winnen met 0-5. Vorig jaar werd het nog 0-9.

Met dit zwoel weer voetballen is geen sinicure, zelfs niet voor profvoetballers. Het werd dan ook een matige wedstrijd met veel gemiste kansen. 4 van de 5 doelpunten vielen in de eerste helft. Het 5e doelpunt werd gemaakt door Jelle Van Damme. De andere 3 van Legear, Vanden Borre en Mpenza. Het andere doelpunt was een owgoal.

Andere details: Anderlecht speelde met een 4-3-3 en Yves Vanderhaeghe was kapitein.

Score: 0-5
Doelpunten: 28e Deschacht (0-1), 34e Legear (0-2), 41e Vanden Borre (0-3), 44e Mpenza (0-4), 86e Van Damme (0-5).

Anderlecht (1e helft): Ujkani, Vanden Borre, Juhasz, De Man, Deschacht; Legear, Vanderhaeghe, Goor; Siani, Mpenza, Allagui.
Anderlecht (2e helft): Zitka; Kums (76e Lacroix), Odjidja, Tiote, Van Damme : Biglia, Leiva, Kolar; Boussoufa, Hassan, Lamah

Scheidsrechter: M. Peeters.

Dit weekend, 8 juli om 18u, vindt de volgende oefenmatch plaats tegen Oud Heverlee Leuven.