Anderlecht en Nantes hebben bijna een overeenkomst

DINSDAG, 23 MEI 2006, 22:57 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht en de Franse club Nantes zouden dicht bij een overeenkomst staan met betrekking tot de transfer van de Zweed Wilhelmsson. Zijn contract bij RSCA loopt normaal gezien nog tot juni 2007.


Bij Nantes zou de Zweed een contract kunnen tekenen voor 4 jaar. Eerder had hij ook al contact met Tottenham, Fiorentina en Newcastle maar Nantes zou hem een concreet aanbod hebben gedaan. De club zou daarbij bereid zijn de som van 4 miljoen EUR te betalen, maar wil wel meer duidelijkheid tegen het eind van de week.

De manager van Wilhelmsson, Mino Raiola, ontkent echter dat de speler dicht bij een overeenkomst staat: "Ik heb inderdaad vernomen dat Anderlecht en Nantes besprekingen voeren betreffende Wilhelmsson maar ik heb geen precieze gegevens ontvangen van de clubs."

Maar naast Nantes heeft nu ook Toulouse, 16de in de voorbije Franse competitie, zijn belangstelling voor de Zweed laten blijken.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.