Van Holsbeeck: "Dankzij Frutos hebben we Biglia"

ZATERDAG, 20 MEI 2006, 12:48 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

De nieuwe Argentijnse aanwinst Lucas Biglia werd zopas voorgesteld aan de pers. "Eigenlijk is dit een speler voor de Italiaanse of Spaanse competitie. Deze transfer hebben we aan Nicolas Frutos te danken", vertelde Van Holsbeeck.


"Wat kan ik meer over deze speler vertellen?", vroeg Van Holsbeeck zich luidop af. "Zijn indrukwekkend CV zegt gewoon alles." Biglia zelf klonk alvast heel positief over zijn toekomst. "Ik wil me nu zo snel mogelijk integreren hier in België, vandaar dat ik al op 5 juni definitief naar België kom. Frutos vertelde me heel veel positieve zaken over de club en het leven hier."

"Anderlecht is een grote stap vooruit voor mij", ging de Argentijn verder. "Maar ik voel me er klaar voor, ik ben oud en volwassen genoeg. Ik kijk er naar uit om in de Champions League te spelen. Ik wil de club én mezelf vooruit helpen, want het is natuurlijk mijn grote droom om ooit in Italië of Spanje te spelen", aldus Biglia.

De 20-jarige Argentijn speelt het liefst centraal op het middenveld, maar kan ook op de flanken uit de voeten. Aangezien Biglia bij Independiente met het rugnummer vijf speelde, krijgt hij dit nummer ook bij Anderlecht toegewezen. Roland Juhasz stond maar al te graag zijn shirtnummer af aan de nieuwe aanwinst. Biglia tekende een contract voor vier seizoenen met een optie op een jaar extra. Herman Van Holsbeeck ontkende trouwens de geruchten als zou Biglia meer dan drie miljoen euro gekost hebben. "Het is een serieus bedrag, maar drie miljoen is overdreven. Trouwens, deze investering zal redeneren, daar twijfel ik niet aan."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.