Vanden Stock: "Boussoufa is een Anderlecht-speler"

DONDERDAG, 18 MEI 2006, 10:21 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Ook Roger Vanden Stock is gecharmeerd door Mbark Boussoufa. "Mbark is een typische Anderlecht-speler", beweerde de voorzitter. Toch is Gent-voorzitter Ivan De Witte er nog steeds rotsvast van overtuigd dat Boussoufa blijft.


"Ik schat die kans nog altijd op 75%", aldus De Witte. "Er wordt veel gepraat, maar er gebeurt niets concreet. Het prijskaartje van Boussoufa? In vergelijking met evenwaardige spelers zou ik het houden op zeven à acht miljoen euro. Heb je er een idee van hoe de waarde van een huis wordt bepaald? Je kijkt in je buurt naar de prijs van enkele woningen die onlangs zijn gekocht. Op die basis wordt de kostprijs voor dat ene huis berekend. Kompany zou zestien miljoen euro waard zijn, hij was vorig jaar Profvoetballer van het Jaar, dit jaar is dat Boussoufa."

"Wilhelmsson zou zeven à acht miljoen euro waard zijn, lees ik in enkele kranten. Boussoufa is technisch minstens even vaardig als de Zweed. Om u maar een idee te geven hoe wij de prijs van Boussoufa zullen bepalen. Maar als er een bod komt, zullen we pas beginnen praten", aldus de Gent-preses.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.