Baseggio binnenkort bij Chievo?

WOENSDAG, 17 MEI 2006, 10:10 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Door het aantrekken van verschillende middenvelders blijft de vraag of Walter Baseggio nog een toekomst heeft bij Anderlecht. De Rode Duivel staat alvast in de belangstelling van het Italiaanse Chievo.


Treviso heeft de eerste aankoopoptie op Baseggio, maar degradeert naar de Serie B. Baseggio scoorde in 15 wedstrijden voor de Italiaanse club slechts één keer, en dus lijkt Treviso niet geneigd om ook volgend seizoen nog een beroep te doen op Baseggio's diensten. Toch heeft de Italiaanse club een ingenieus plan bedacht.

Treviso zit in heel slechte financiële papieren, en Baseggio zou wel eens het gat in het budget kunnen opvullen. De degradant zou Baseggio willen kopen en onmiddellijk doorverkopen aan Chievo, om op die manier de financiële put te dichten. De vraag is echter of Chievo wel het nodige geld kan ophoesten voor Baseggio. Als de club uit Verona zijn goudhaantje Amauri kan verkopen aan Spartak Moskou voor zeven miljoen euro, lijkt dat alvast geen probleem.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.