Zetterberg: "Afscheid voelt raar aan"

ZONDAG, 14 MEI 2006, 13:23 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Pär Zetterberg heeft er zijn laatste training als speler opzitten, maar beseft nog niet dat zijn voetbalcarrière voorbij is. "Het is heel bizar. Ik voel net hetzelfde als alle andere seizoenen", vertelde de Zweed.


"Ik denk dat ik pas zal beseffen dat ik gestopt ben als de trainingen herbeginnen", beweert hij. De middenvelder toonde nog eens zijn groot hart door op zijn laatste training voetbalshirts en -schoenen uit te delen aan de aanwezige fans. "Och, ik was toch niet van plan om mijn laatste paar voetbalschoenen te houden", reageerde de Zweed. "Ik wou de fans nog een laatste pleziertje gunnen. Jammer genoeg had ik niet genoeg spullen bij voor alle fans."

Nu heeft het Anderlecht-monument drie maand vakantie voor de boeg. "Nog nooit had ik zo'n lange vakantie, dus ik zal er van profiteren. Daarna begin ik aan mijn werk in de scoutingscel. Of ik iets meer kan vertellen over mijn functie? Wel, het is niet zo dat ik mogelijke tegenstanders van Anderlecht zal scouten. Ik ga vooral op zoek naar nieuw talent. Het is een echte uitdaging voor mij, het schrikt me niet af. Ik word hier heel goed omringd, dus ik zie de toekomst rooskleurig tegemoet", besluit Pär Zetterberg.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.