Keert Baseggio terug?

VRIJDAG, 12 MEI 2006, 10:44 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Momenteel wordt in de Anderlechtgangen over de toekomst van Walter Baseggio beslist. De middenvelder zakt met Treviso naar de Italiaanse Serie B, maar de Rode Duivel lijkt daar niet veel voor te voelen.


Toch wil Treviso er alles aan doen om Baseggio in Italië te houden. De Italiaanse club vecht namelijk de degradatie aan bij de groene tafel. Als Treviso in de Serie A blijft, kan het de transfersom van 2,5 miljoen euro die op Baseggio's hoofd kleeft gemakkelijk ophoesten.

Treviso sprak ook al over een ruildeal met het Anderlechtbestuur. Op die manier zou de Braziliaanse spits Reginaldo in de deal betrokken worden. De 23-jarige spits scoorde dit seizoen vijf keer in dertig matchen voor Treviso. Ook Sampdoria Genua is geïnteresseerd in de diensten van Walter Baseggio. Een overgang naar Charleroi of een Nederlandse club lijkt niet aan de orde voor de Belg.

Maar ook een terugkeer naar het Astridpark lijkt niet uitgesloten. Roger Vanden Stock gaf eerder al aan dat hij niet weigerachtig staat tegenover een terugkeer van de middenvelder, en ook Pär Zetterberg, die vanaf volgend seizoen wordt opgenomen in de technische staf, gaf al mee dat hij in Baseggio zijn opvolger ziet.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.