Euforie bij de Rode Duivels na 1-2 winst

DONDERDAG, 11 MEI 2006, 22:20 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Deze avond hebben de Rode Duivels onder leiding van bondscoach Vandereycken met 1-2 gewonnen van Saoudi Arabië. Alle goals werden gemaakt door de Belgen: Caluwé, Vanden Borre en een own goal van Goor.


Deze wedstrijd tegen Saoudi-Arabië was de eerste van een drieluik. Volgende zaterdag oefenen de Duivels ook nog in en tegen Slowakije, de woensdag nadien tegen Turkije.

De Rode Duivels begonnen heel goed en scoorden al in de derde minuut dankzij Caluwé, één van de 4 debutanten in de ploeg. Het spel voel echter stil en de Duivels begonnen steken te laten vallen. En daar viel dan het onvermijdelijke doelpunt: Stijnen moest zich gewonnen geven na een ongelukkige interventie van Goor (1-1).

De Belgen kwamen gretig uit de kleedkamer en het was Vanden Borre die in de 55ste minuut de 1-2 eindstond kon vastleggen. In de slotminuten kwamen zowel Saoudi-Arabië als de Belgen nog dicht bij een doelpunt, maar beiden ploegen faalden in de afwerking.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.